Mevrouw van Heeswijk

“Na het overlijden van mijn man werd me duidelijk dat er -wanneer ik alleen thuis wilde blijven wonen- een aantal aanpassingen gedaan moesten worden. Ik zag er enorm tegenop om dit allemaal zelf te moeten regelen. Mijn zoon heeft toen de check voor me aangevraagd en binnen een paar weken was alles geregeld. Eindelijk is mijn huis nu weer een veilig thuis voor mij!”

Dhr & Mevr. Van Grinsven

“Wij wonen al ruim 50 jaar met veel plezier in dit huis. Maar steeds vaker merkten we dat ons huis niet langer meer een veilig thuis was als gevolg van onze lichamelijke beperkingen. We zagen er als een berg tegenop om ons huis te moeten aanpassen; we waren bang dat we weken in een soort verbouwing zouden zitten, met iedere dag allemaal vreemde mensen over de vloer. Maar het tegendeel was waar! Binnen mum van tijd was alles geregeld dankzij MaxThuis; geen rommel, betrouwbare mensen die hun afspraak nakomen en nog belangrijker…wij kunnen weer veilig genieten van ons vertrouwde huis!”

Dhr & Mevr. Oosterhuis

“‘Al een tijd dachten we -met pijn in ons hart- erover na om ons huis te verkopen en te verhuizen naar een aangepaste woning. Totdat onze zoon over MaxThuis had gelezen! We hebben direct contact gezocht; het was een prettig gesprek en wat bleek? Met enkele aanpassingen was het gewoon mogelijk om tóch in ons fijne huis te kunnen blijven. Binnen een week hadden we een overzichtelijke offerte binnen en is MaxThuis direct begonnen met het aanpassen van onze woning!’”

Joost Peijnenburg

“‘Toen mijn vader overleed heb ik me zeker zorgen gemaakt over mijn moeder. Ze is namelijk slecht ter been en het huis was niet geschikt voor haar alleen, zonder de hulp van mijn vader. Ik heb toen contact gezocht met MaxThuis en zij boden direct een aantal oplossingen aan. Mijn moeder was enorm blij, want dankzij MaxThuis kan zij nu veilig thuis blijven wonen!’”

Dhr Peters

“‘Mijn buren hadden hun huis aan laten passen door MaxThuis. Ik heb dus eerst gezien hoe vakkundig, snel en netjes MaxThuis te werk ging. Mijn buren waren enorm tevreden. Daarna is MaxThuis ook bij mij geweest; en binnen enkele dagen kreeg ik al de offerte en is MaxThuis aan de slag gegaan in mijn huis. Het is zo fijn dat mijn huis weer een veilig thuis voor me is. Had ik dit maar eerder gedaan!’”

De heer G. Versper

“Wat ben ik dankbaar dat ik de check heb laten doen. Het was heel eenvoudig en binnen een week wist ik welke aanpassingen er bij mij nodig waren. Zo fijn dat de firma van der Leij vlak daarna kon beginnen met het werk. Ik ben heel tevreden. Mijn huis is weer veilig en dat ging snel, vakkundig en met betrouwbare mensen.”

Privacy