Onze partners

MaxThuis heeft de volgende bedrijven geselecteerd voor het doen van de MaxCheck en het laten uitvoeren van de gewenste aanpassingen. Dit zijn van der Leij en Aangepast Wonen. Dit zijn gecertificeerde en kwalitatieve aannemers met jarenlange ervaring in het aanpassen van woningen om er langer veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen. Alphaplan en Stichting Kenniscentrum Opplussen hebben ons geholpen om de MaxCheck zo goed mogelijk te maken. Met de juiste vragen en oplossingen.

Aangepast Wonen is gespecialiseerd in de uitvoering van woningaanpassingen op maat. Al ruim 10 jaar verzorgen wij met intern opgeleide vaklieden op professionele wijze, woningaanpassingen voor veel gemeenten en particulieren. Van advies tot oplevering is alles in één hand. Dat betekent één aanspreekpunt. Onze bouwkundig ergonomisch adviseur realiseert samen met u een levensloopgeschikte oplossing voor uw woning. Van kookplaat tot complete keuken; van douchestoel tot complete badkamer en van straatwerk tot aanbouwunit. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid en voor een uitstekende service.

Als gevolg van veranderingen op het gebied van wetgeving, woningmarkt en de groeiende groep ouderen, blijven mensen steeds langer zelfstandig wonen. Voor velen worden woningaanpassingen daarom steeds essentiëler. Van der Leij beschikt over tientallen jaren ervaring in het plaatsen en onderhouden van zorgmiddelen voor minder validen (woningaanpassingen). Zoals elektrische deuren, verlaagde keukens, aangepaste toegangen en speciale badkamers. Korte responstijden en klantgerichtheid zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. Waarbij niet alleen een optimaal resultaat telt, maar ook elegante omgangsvormen met bewoners. Onze eigen vakmensen hebben ruime ervaring in advies, plaatsing en nazorg van diverse woningaanpassingen.

Is opgericht door Nederlandse fabrikanten en toeleveranciers in de bouwbranche. Het is een uitvoering van de wens van het ministerie VROM het verbeteren van woningen actief te bevorderen. Achtergrond is het levensloop bestendig wonen voor de bestaande bouw. Burgers in de eigen woning en de eigen omgeving ook op hoge leeftijd verantwoord te laten wonen. De Stichting heeft MaxThuis geholpen met het maken van de check. Op welke zaken in een huis moet je letten als het gaat om veiligheid en comfort van de bewoners?

Alphaplan is een onafhankelijk adviesburo met ongeveer 50 medewerkers dat zich sinds 1975 bezighoudt met het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Alphaplan heeft MaxThuis geholpen met het bepalen van de bouwtechnische aanpassingen die eventueel gedaan moeten worden in een woning.

Vraag nu de MaxCheck aan!

Top