Onze diensten

Als u zo lang mogelijk thuis wilt blijven wonen moeten er vaak aanpassingen in uw huis gedaan worden die uw huis veiliger en comfortabel maken. Denk hierbij aan een extra trapleuning, anti slip tegels in de badkamer, extra licht, het verwijderen van de drempels of een complete verbouwing van de badkamer.

MaxCheck: Wilt u weten wat er in uw huis moet gebeuren?

Wilt u weten wat er in uw huis moet gebeuren om er lang veilig en comfortabel te kunnen blijven wonen en wat dit kost? Bestel dan de MaxCheck. Er komt een adviseur bij u langs die een uitgebreide opname doet van uw huis met als resultaat een rapport met daarin de nodige aanpassingen. U ontvangt ook een overzicht van de kosten per mogelijke aanpassing. De check duurt ongeveer 1 1/2 uur.

MaxBouw: de aanpassing van uw woning

Als u met hulp van onze adviseur besloten heeft wat u wilt laten aanpassen kunnen onze partners dit voor u uitvoeren. De partners hebben jarenlange ervaring in het aanpassen van woningen om er langer veilig en comfortabel te kunnen wonen. Zij weten hoe belangrijk het is dat aanpassingen op tijd gedaan worden zonder dat ze voor overlast zorgen voor de bewoners. Onze partners maken alles goed schoon, nemen hun eigen koffie mee en zien er netjes uit. Fijn maar niet altijd vanzelfsprekend.

Vraag nu de MaxCheck aan!

De maxcheck, bestel hem nu voor €49,-
Top